Jdi na obsah Jdi na menu
 


EUROPEAN DIVING SCHOOL

POTÁPĚČSKÉ CENTRUM NAUTICA KARVINÁ

JE OD ROKU 2011 SOUČÁSTÍ EUROPEAN DIVING SCHOOL

eds_logo.jpg

 

Naše škola vychází vstříc požadavkům a potřebám našich instruktorů a vyznačuje se dostupnější cenovou politikou a možností vyučovat maximální možný počet typů všech kurzů. Všechna kritéria jsou úzce spojená s Evropskými standardy. Naši trenéři jsou profesionálové s dlouholetou zkušeností v daném oboru a jsou vycvičeni v souladu s Evropskou legislativou anebo k nám přešli z jiných celosvětově uznávaných profesionálních asociacích.

 

Akreditace MŠMT

„EUROPEAN DIVING SCHOOL s.r.o., vlastní akreditaci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pod číslem jednacím: 083/2015-50

Na základě této akreditace můžeme provádět rekvalifikační kurzy potápění – především kurz instruktora potápění pro uchazeče o zaměstnání a zájemců o zaměstnání podle zákona § 108 zákona č. 435/2004 Sb. a § 67 zákona č.500/2004 Sb., správního řádu, ve znění pozdějších předpisů.

 

Richard Gardlo Odborný garant pro výcvik rekreačního a technického potápění. Potápění se věnuje 28 let a během posledních 10 let získal všechna instruktorská a trenérská oprávnění. 7 let vedl kancelář SSI pro Českou a Slovenskou republiku a přeložil a vydal několik učebnic a manuálů pro rekreační i technické potápění.Věnuje se především Vrakovému potápění společně s natáčením videí o těchto vracích.

 

František Harant Odborný garant a trenér pracovního potápění.

Instruktor potápění, technický potápěč a dlouholetý pracovní potápěč s velkými zkušenostmi v různorodých pracovních postupech pod vodou s nejrůznější pracovní výstrojí. Se svým týmem pomáhá zajišťovat filmové efekty ve vodním prostředí pro firmu Special Films Effects.

Martin Zajac Odborný garant a trenér výcviku všech kurzů Volného potápění (Free Diving) u  České Potápěčské Školy.  Absolvent Fakulty tělesné výchovy a sportu UK Praha, trenérský směr. Instruktor nádechového potápění, trenér a člen mezinárodního freedivingového teamu APNEAMAN.CZ. Reprezentant Slovenské republiky v nádechovém potápění – freedivingu, 6. místo na Mistrovství světa v Mariboru 2007 v disciplíně DNF, 7. místo na týmovém MS v Egyptě 2008.

Mgr. Blanka Sudíková-Kolářová Odborný garant a trenérka  instruktorů pro plavání a potápění dětí od 3 měsíců bez použití jakékoliv výbavy. Potápění dětí a miminek se věnuje řadu let a vyškolila na několik desítek instruktorů po celé ČR, kteří se věnují potápění dětí v mnoha městech. Je bývalá sportovní plavkyně  s vystudovanou fakultou Tělesné výchovy a sportu. Vede celorepublikový klub potápění miminek  BABY CLUB PLAVÁČEK.

 

Jan Bukvaj – Odborný garant a Instruktor na dekompresní problematiku. Spoluautor výcvikových materiálů ČPŠ. Specialista na dekompresní problematiku. Je autorem většiny technických i rekreačních manuálů České Potápěčské Školy.

Zabývá se podvodní fotografií především na vracích a pomáhá organizovat výpravy za těmito vraky.

Jaroslav Nevoral – Technický potápěč a spolutvůrce manuálů „České Potápěčské Školy“. Tvůrce databáze studentů a programátor tabulek ČPŠ.

.

.

Josef Habrovec -  Odborný garant pro výcvik kurzů fotografování. Potápí se od r. 1982 a vlastní certifikaci Master Instructor SSI. Je zakladatelem a prezidentem festivalu podvodní fotografie UW FOTO BRNO www.uwfotobrno.ic.cz. Pod vodou fotografuje od r. 2002. Za tu dobu již získal sedm titulů Mistr ČR v podvodní fotografii (naposled hattrick 2008-2010), dvakrát druhé a jednou třetí místo na Mistrovství ČR v digitální UW fotografii. Vlastní již více jak 80 trofejí a cen z tuzemských i zahraničních soutěží. Od roku 2004 vystavoval své podvodní fotografie na 28 výstavách po celé ČR. www.habrovec.cz

 

Normy EU

Česká Potápěčská Škola se výhradně řídí Evropskými standardy a normami. Jejich seznam naleznete zde:

EN14467 Rekreační potápění – Požadavky
na poskytovatele služeb rekreačního
přístrojového potápění

EN14153-1 Rekreační potápění – Minimální
bezpečnostní požadavky na výcvik
rekreačních potápěčů v přístrojovém
potápění –
Část 1: 1. kvalifikační stupeň –
Potápěč s doprovodem

EN14153-2 Rekreační potápění – Minimální
bezpečnostní požadavky na výcvik
rekreačních potápěčů v přístrojovém
potápění –
Část 2: 2. kvalifikační stupeň –
Samostatný potápěč

EN14153-3 Rekreační potápění – Minimální
bezpečnostní požadavky na výcvik
rekreačních potápěčů v přístrojovém
potápění –
Část 3: 3. kvalifikační stupeň –
Vedoucí potápěč

EN14413-1 Rekreační potápění – Minimální
bezpečnostní požadavky na výcvik
instruktorů přístrojového potápění -
Část 1: 1. kvalifikační stupeň

EN14413-2 Rekreační potápění – Minimální
bezpečnostní požadavky na výcvik
instruktorů přístrojového potápění -
Část 2: 2. kvalifikační stupeň

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mrkněte

(Simča, 12. 4. 2013 12:24)

Dobrý den, celý den. Mám pro Vás tip, je to novinka z oblasti online výdělků, skvělá i pro maturanty :) Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to až neuvěřitelné :-) Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak beru takové peníze bez práce!! Více info na Nadhled.Web2001.cz