Potápěč záchranář – tento kuz vás naučí techniky záchrany tonoucího nebo potápěče v nesnázích. Naučíte se rozpoznávat stresové a nebezpečné situace, předvídat jim, ale především správně reagovat. Osvojíte si některé techniky vytažení potápěče z vody, resuscitaci a vyvolání záchranné akce včetně její koordinace.

Kardiopulmonální resuscitace - v tomto kurzu vás naučíme, jak správně a podle nejnovějších poznatků provádět KPR (CPR). Je to kurz předepsaný široké veřejnosti, nejenom potápěčské. Provádí se ve školách, firmách, táborech apod.

Poskytovatel kyslíku – je nedílnou součástí většiny potápěčských kurzů, protože jak se dozvíte, podáním kyslíku nemůžete postiženému ublížit, ale u většiny potápěčských nehod je neodmyslitelný a zachraňuje životy. Naši instruktoři vás naučí, jak správně podávat kyslík a jak obsluhovat kyslíkovou soupravu.

AED automatický externí defibrilátor – v tomto kurzu se naučíte obsluhovat defibrilátor. Uvedení do provozu – nalepení elektrod – provedení analýzy a td. Už se nebude obávat toho , že to nezvládnete. Naše škola používá špičkové defibrilátory značky ZOLL.